Després de la pandèmia i de les restriccions derivades de la mateixa, el CEIP El Romeral reprèn l’esdeveniment esportiu “Mini trail solidari”.

Es tracta d’una activitat en la que participa tota l’escola, des d’Infantil dos anys fins a sisè de Primària. La finalitat és fer suport, moral i econòmic, al nomenat Trail Solidari Ciutat d’Alcoi i col·laborar així en la lluita contra el càncer.

Tot un matí dedicat a l’esport on abans de l’esplai, els infantils recorren el seu pati sota l’animació de la resta de l’escola. Després és el torn de la Primària, on per grups, corren o caminen l’itinerari marcat per dins del Parc del Romeral.

Un esdeveniment esportiu coeducatiu, solidari, inclusiu i adaptat al context, on els esportistes Silvia Alós i David Ruiz entregaran a les classes diploma acreditatiu de la seva participació.