«Una vegada més assistim a acusacions falses del Partit Popular», diu el PSOE d’alcoi, parlant del seu portaveu, Juan Enrique Ruiz, qui ha afirmat literalment “mentre Districte Digital està invertint ja 13 milions a ampliar les seues instal·lacions en el port d’Alacant, a Alcoi és l’Ajuntament qui paga l’obra”. «El Portaveu Popular, al qual una vegada més se li ha unit Compromís Alcoi, mostrant la seua aliança a l’hora d’intentar desprestigiar al govern local a qualsevol preu, encara que siga dient coses que no són certes», asseveren.

El portaveu del Grup Municipal Socialista, Jordi Martínez, indica que “sembla que el Partit Popular no s’ha llegit com es finançarà Rodes, i en lloc de fer-ho afirma que ho pagarà l’Ajuntament. Perquè en cas d’haver-ho fet i saber com es pagarà, estaria mentint i no crec que siga eixe cas”.

«L’ajuntament d’Alcoi no pagarà 12 milions per Rodes. De fet, l’aportació del consistori és de 2,3 milions, mentre que els 9,5 milions restants procedeixen de diferents administracions. En concret, la Unió Europea, a través de l’estratègia EDUSI, aportarà 3,7 milions d’euros; la Generalitat Valenciana finançarà Rodes amb 4,8 milions d’euros i la Diputació d’Alacant pagarà 1.035.000 euros», asseguren.

QDels diners que es compromet a aportar el Consell, hi ha 2,2 milions que vindran de Turisme per a finançar íntegrament el Centre de Desenvolupament Turístic d’Interior. L’altra part de Rodes subvencionada pel Govern valencià és la del complex tecnològic i ací hi ha una inversió prevista de 2,6 milions d’euros. Lluny de desmuntar el projecte de Rodes, Ximo Puig demostra un compromís personal amb aquesta iniciativa, en impulsar des de Presidència aquest conveni», recorden.

“Com a bon periodista, que ho és, el senyor Ruiz deu en les seues notes de premsa informar la ciutadania i no desinformar, està provocant que els mitjans publiquen notícies que no són certes, per la falta d’interés del PP a conéixer la veritat, per no fer el seu treball. No pot ser que cada dos dies hàgem d’estar aclarint falses acusacions i que semblen disputes entre dos o tres partits, o entre oposició i govern, quan no és així, la realitat és que nosaltres diem la veritat i aportem les dades que es poden comprovar i ells falten a la veritat i intenten tergiversar la informació”, explica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Jordi Martínez.

“Ximo Puig va anunciar les novetats respecte a Districte Digital, però el seu compromís personal amb el projecte a Alcoi és màxim, com ja hem dit, el conveni l’ha signat el mateix President”, destaca Martínez.

“Són mentides amb potes molt curtes, com tantes acusacions que han llançat, després s’ha demostrat que no eren certes i mai han rectificat, la culpa sempre és dels altres, ells són perfectes. En un breu espai de temps començaran les obres, unes obres que com ja hem dit i es pot comprovar, seran pagades per diferents administracions i unes obres que per cert realitzarà una empresa alcoiana, malgrat el vot en contra en el Ple per part del Partit Popular i Compromís. Perquè per molt que ells parlen que no els agrada el projecte i intenten confondre, el que es votava era que una empresa de la nostra ciutat el duguera a terme, així que no sols es dediquen a no dir la veritat per a intentar desprestigiar-nos, també intentar perjudicar les empreses de la ciutat amb l’únic interés d’aconseguir rèdit polític”, conclou el portaveu.