Alcoi va viure ahir un dia històric. La música de les nostres entranyables i volgudes festes de Moros i Cristians tornava a sonar pels carrers Sant Nicolás i l’Avinguda del País Valencià després d’un any i mig. Mesos i mesos de silenci en el gran escenari de la Festa per culpa de la pandèmia de Covid-19 que tantes coses ha canviat i a tantes persones volgudes s’ha emportat. És per aquest motiu precisament, perquè no hem d’oblidar que el virus segueix amb nosaltres, per la qual cosa des de l’ajuntament d’Alcoi s’ha llançat una campanya en mitjans i xarxes socials per a demanar responsabilitat a la ciutadania, de manera que gaudim de la festa amb responsabilitat.

En el vídeo de capçalera us deixem amb les estampes de festa i alegria que tots i totes estàvem esperant. Les*Entraetes de Mig Any han tornat al carrer en un format singular que allarga l’esdeveniment durant tres caps de setmana.

Pots consultar el calendari de Entraetes en el següent enllaç.