Compromís torna a demanar que el govern de Toni Francès arregle el camí que dóna accés als veïns que viuen al Racó Sant Bonaventura.
La formació valencianista ha sol·licitat en diferents comissions i plenaris que el govern de Toni Francés repare el camí que connecta el Racó Sant Bonaventura. Aquest camí és una pista de terra que a més de ser emprat pels visitants del paratge municipal, és l’accés que gasten els veïns dels masos i casetes que hi han a la zona.

Aquest camí de terra pateix la degradació de les pluges dels darrers anys, i últimament està accelerant-se pel pas de vehicles pesats, per altra banda, el manteniment d’aquest camí, que correspon a l’ajuntament, es prou deficient, malgrat haver-ne realitzat recentment obres de millora a un pontet.

Per a Compromís, el garantir el bon accés a les llars i el manteniment de vies públiques de la població, hauria de ser una de les tasques bàsiques del govern municipal. «Continuem sense entendre perquè a Alcoi, hi ha carrers que són de primera i carrers de segona, almenys per al govern de Toni Francés, ja que no gaudeixen del mateixos drets i manteniment, tot i que els veïns/es paguen impostos igualment».