La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat convoca el X Concurs d’Empreses i Projectes  Empresarials Emprenedors. Per desé any consecutiu, la Mancomunitat llança aquesta iniciativa per a reconéixer a les empreses i persones emprenedores que treballen per la promoció econòmica, el desenvolupament local i la creació d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Al certamen es premien les iniciatives empresarials que fomenten l’impuls econòmic del territori, però també la sostenibilitat, el turisme i, com a novetat enguany, el desenvolupament rural.

Les categories i premis són els següents:

CATEGORIA EMPRESES

  1. Premi Millor Empresa (1.000 €).
  2. Premi Millor Empresa Eco-sostenible (1.000 €).

CATEGORIA PROJECTES EMPRESARIALS

  1. Millor Projecte Empresarial (600 €).
  2. Millor Projecte Eco-Sostenible (300 €).
  3. Millor Projecte Turístic (300 €).
  4. Millor Projecte de Desenvolupament Rural (300 €).

Les empreses i persones emprenedores de les comarques poden presentar les seues candidatures a través de la seu electrònica de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, on també es troben les bases completes i els formularis de sol·licitud, fins al 12 de novembre.

Els requisits per a la participació d’empreses són que estiguen ubicades a algun dels municipis que integren la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat –Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gorga, L’Alqueria d’Asnar, Millena, Muro i Penàguila– i que estiguen constituïdes entre el 17 d’octubre de 2020 i la data de tancament de la present convocatòria. Pel que fa als projectes, han de ser susceptibles de materialitzar-se en algun dels esmentats municipis en els pròxims mesos.

A més del premi econòmic, les empreses i projectes guanyadors es beneficiaran del servei continuat d’assessorament gratuït de l’Agència Impuls, així com del suport de la Mancomunitat per a donar-los visibilitat.

L’edició de 2021 del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors compta de nou amb el suport i col·laboració del CEEI Alcoi-València, la Cámara de Comercio d’Alcoi, IDEAS-UPV del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, JOVEMPA, FEDAC i les Agències de Desenvolupament Local dels municipis que integren la Mancomunitat.

BASES COMPLETES CONCURS EMPRENEDORS MANCOMUNITAT ALCOIÀ COMTAT 2021

SOL·LICITUD CONCURS EMPRENEDORS MODEL 1 – PERSONA FÍSICA

SOL·LICITUD CONCURS EMPRENEDORS  MODEL 2 – PERSONA FÍSICA, CANDIDATURA CONJUNTA

SOL·LICITUD CONCURS EMPRENEDORS MODEL 3 – PERSONA JURÍDICA