Després d’un any d’absència en la Fira provocada per la pandèmia, el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) torna amb els grups de Generació Espontània. Com a novetat i a causa de la reestructuració del certamen de la 675 edició, la zona tecnològica estarà situada en el Passeig del Comtat, centre neuràlgic de la Fira.

El Campus d’Alcoi de la UPV tornarà a abanderar aquesta zona amb els grups formats per estudiants. Aquests grups tenen l’objectiu d’abordar un repte concret, com pot ser acudir a una competició, a una exposició internacional, etc. En Generació Espontània els alumnes són els autèntics protagonistes i en tots els grups té cabuda qualsevol dels 6 graus i 2 dobles graus que s’imparteixen a Alcoi.

Els grups de Generació Espontània són multidisciplinàries i intenten abordar objectius com la mobilitat sostenible, la robòtica, el neuromarketing, la robòtica, realitat augmentada i intel·ligència artificial o la impressió 3D, entre altres.