La Sotssecretaria d’ocupació, emprenedoria i infraestructures del Partit Popular de la Comunitat Valenciana es va reunir ahir dijous a Alcoi. El tema principal que s’ha tractat és el dels pròxims pressupostos de la Generalitat Valenciana. La sotssecretària del Partit Popular regional i senadora, Salomé Pradas, ha destacat la situació de la la línia fèrria Alcoi – Xativa i la necessitat que aparega una partida específica en els pressupostos autonòmics.

Salomé Pradas recorda que “des que governa el Partit Socialista juntament amb Compromís, la línia Alcoi-Xàtiva és la gran oblidada en matèria d’infraestructures ferroviàries de la Comunitat Valenciana, per això des del Partit Popular sol·licitarem, a través d’una esmena als pressupostos de la Generalitat, que es reactive aquesta línia, que s’invertisca la quantitat necessària perquè els usuaris puguen veure’s beneficiats i no siguen els grans oblidats d’aquest Consell que mira única ment pels seus propis interessos”.

En la reunió de la sotssecretaria s’han abordat altres assumptes respecte als pressupostos autonòmics, establint indicadors i comparatives per a revisar el document quan es conega i d’aquesta manera realitzar propostes en àrees vitals de l’economia valenciana.

La Sotssecretària d’ocupació, emprenedoria i infraestructures del PPCV integra les àrees d’Ocupació, Autònoms, Emprenedors, Pimes, Diàleg Social, Carreteres, Ferrocarril, Mobilitat sostenible, Sectors productius, Comerç i Hostaleria.