El 10 de novembre, Focus Pime i Emprenedoria abordarà en Alcoi els desafiaments als quals hui s’enfronten les empreses, en un moment de clara evolució tant social com econòmica i mediambiental, que el teixit empresarial ha de conéixer per a adaptar-se i no quedar-se arrere. La cita serà a la Sala Àgora.

L’esdeveniment Nous reptes empresarials. Finançament, talent i sostenibilitat reunirà experts i professionals de diferents àmbits, així com casos d’èxit la participació del qual servirà per a analitzar la situació actual de l’empresa i donar pistes de cap a on ha de dirigir-se per a dur a terme una gestió concorde al món que anem.

Es tracta d’una iniciativa de CEEI Alcoi-València i Ajuntament d’Alcoi, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’ecosistema de suport a l’emprenedoria innovadora.

El regidor d’Ocupació i Empresa Alberto Belda i el Director del CEEI Alcoi-València van presentar el divendres  una nova edició de Focus Pime i Emprenedoria. Expliquen tots els detalls d’aquesta jornada al vídeo de capçalera. Pots consultar la programació punxant aci.