Les alcoianes Estela Tormo i Lídia Vila són Júlia, un dels grups de referència en l’escena musical de la ciutat d’Alcoi i del País Valencià dels últims anys. ‘Casa’ (Hidden Track Records, 2021) és el seu tercer disc de llarga durada, cuinat a l’estudi de gravació de l’IVAM-CADA-Alcoi després de resultar un dels projectes guanyadors del Premi Llançadora a la Creació i Investigació Artística.

El que diuen d’elles: “En todo el panorama nacional, no hay nadie parecido a ellas, que han edificado un proyecto sólido a partir de su intimidad y ahora lo muestran en todo su esplendor en ocho canciones que desde su inicio, con ese “Tradicional” de seis minutos que va despertando poco a poco, a partir de un paisaje sonoro espacioso y casi transparente, hacia algo más físico, más carnal, que deriva en los contrastes estilísticos que ofrecen el resto de canciones, destacando la infecciosa oda de amor que es “L”, la vibrante “Camping” o la casi bailable “Play”, en un conjunto que va de menos a más rítmicamente hablando, hasta desembocar en esa preciosidad llamada “Ut”, que clausura el que sin duda es el mejor trabajo de unas creadoras inclasificables que no paran de crecer.”, Juanjo Frontera a Muzikalia

Les Júlia han volgut aprofitar l’ocasió de tornar a ‘casa’ per a convidar a dues artistes a les quals admiren i amb qui comparteixen segell. Elles són Anna Andreu. Després de diversos discos (i anys) co-liderant el projecte Cálido Home, Anna Andreu (Barcelona), debuta en solitari amb el seu disc ‘Els Mals Costums’ (Hidden Track Rècords 2020). Anna Andreu, qui ha passat dos anys de silenci musical mentre atresorava noves idees, s’acompanya ara de Marina Arrufat a la bateria, arredonint un projecte ja per si mateix replet de la calidesa i la màgia habitual que desprenen totes dues artistes
Per a completar el cartell es sumen a la festa el col·lectiu artístic i cultural Hits With Tits, les quals posaran la banda sonora als interludis musicals de la revetlla. A més, una d’elles és la il·lustradora del cartell del concert: Ada Diez.