L’Ajuntament d’Alcoi va iniciar la campanya de promoció de Nadal en la Fira de Tots Sants de Cocentaina que s’ha dut a terme aquest cap de setmana. Com és habitual ha portat el díptic amb tota la programació i la imatge elegida per aquest any.

Es tracta d’una imatge austera però amb molt sentiment on es veuen els tres Reis Mags d’esquena, simbolitzant el desig del seu retorn amb la normalitat més gran possible.

Tal com ha indicat la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, la imatge es col·locarà en publicitat estàtica a les entrades d’Alcoi i en les principals ciutats de la costa de la Comunitat Valenciana, així com en les comunitats i províncies que ens envolten com Múrcia, Castella La Manxa o Catalunya.

Dins de la programació que es publicita, podem veure com la denominada ‘Trilogia del Nadal alcoià’ torna després de l’aturada de la pandèmia. Els actes de les Pastoretes, la Burreta i la Cavalcada tornaran als carrers del centre de la nostra ciutat. A més tornen el Mercadet de Nadal de la Glorieta i Campament Real que en els últims anys s’ha instal·lat en el Preventori.

En el vídeo de capçalera la regidora ens parla de la campanya i de l’anhelada volta a la normalitat de l’únic i singular Nadal alcoià.