El centre comercial Alzamora, en col·laboració amb la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi, ha posat en marxa la campanya “Preus de pel·lícula” per a estimular la visita del públic jove a les seues sales de cinema. Així, del 22 de novembre al 5 de desembre, els usuaris que presenten el carnet jove (IVAJ) podran adquirir les entrades amb un preu reduït de 2,99 euros als cinemes Axion del centre.

Segons subratlla la regidora de Joventut, Maria Baca, “ens sembla molt positiu col·laborar amb aquesta campanya, que contribueix a apropar als joves a la cultura i especialment al món audiovisual, al mateix temps que ens permet garantir-los una oferta d’oci alternatiu. D’altra banda, és una forma de col·laborar amb un sector, el del cinema, que ha patit molt els efectes de la pandèmia i de promoure l’activitat econòmica i cultural a la nostra ciutat”.

En total, es repartiran un màxim 2.000 entrades amb aquest preu especial i s’entregarà únicament una entrada per carnet jove. La promoció serà vàlida per a qualsevol pel·lícula de la cartellera de cinemes Axion, inclosos les pròximes estrenes com Antlers: Criatura Oscura’, ‘Última Noche en el Soho’, ‘Años de Sequía’ o ‘Spencer’.