Aquest dissabte 27 de novembre a les 19.30 hores tindrà lloc l’encesa de la il·luminació nadalenca de la nostra ciutat i es penjarà en la façana de l’Ajuntament el cartell anunciador de la Cavalcada de Reis, obra d’Ana Belda Tudela, guanyadora del concurs.
D’aquesta manera s’avança aquesta activitat una setmana amb la intenció de donar un major ambient nadalenc a la ciutat i afavorir també al comerç local.

Cal ressaltar que la programació del Nadal a Alcoi té dues modificacions, la primera és tan sols d’una data, ja que el certamen escolar de Nadales COPE ha canviat la seua data del dimecres 15 al dijous 16. A més, és important assenyalar que la ‘Castanyera’ tornarà el dia 24, Nit de Nadal, de 10 a 13 hores.

Cal recordar que tota la programació està subjecta a possibles modificacions per la situació sanitària i que els actes es duran a terme seguint les mesures que indiquen les autoritats pertinents.