Aquest divendres es posen a la venda les entrades per a la 6a Edició del Campament Reial del Preventori. Després de no poder-se visitar l’any passat a causa de la Covid-19, aquest any es podrà visitar el Campament Reial, seguint tota la normativa sanitària vigent el mateix dia 5 de gener.

Aquesta iniciativa promoguda per l’Associació Cultural Samarita tindrà aquest any un aforament adaptat a les circumstàncies per això, hi haurà al voltant de 6.500 entrades, de les quals es posaran a la venda 3.700 per internet, a través de www.ticketalcoi.com, aquest divendres 3 de desembre a les 21 hores. També es vendran de forma presencial en el Mercat de Nadal que tindrà lloc a La Glorieta, en concret, dissabte 4 a partir de les 10.30 hores. En ambdós casos serà fins a esgotar les existències. Hi haurà entrades tant en autobús com a peu, podent adquirir un màxim de 5 per persona.

Concursos

Aquest matí també s’ha presentat el concurs de cartes de reis XXL i la segona edició del concurs de contes del Nadal Alcoià ‘Lucila Mataix’.

El vídeo de capçalera podeu veure la presentació dels events feta per la regidora de Festes, Carolina Ortiz, i el president de l’Asosciació Cultural Samarita, David Ponsoda.