El Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre posarà en marxa del 13 de setembre a les 9.30 hores, fins al 14 de setembre a les 13.30 hores, el procés de preinscripció ‘en línia’ per als cursos de natació per a la temporada 2022-2023.
Segons informen des del centre, aquests cursos començaran el mes vinent octubre en totes les seues categories: bebés (12 a 36 mesos), xicotets (3 a 5 anys), infantils (6 a 9 anys), cadets (10 a 14 anys), júniors (15 a 18 anys), adults (18 a 64 anys) i majors (+ 65 anys).

La preinscripció per a totes dues activitats es realitzarà de manera telemàtica a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Alcoi. Es pot també accedir directament a la pàgina d’inscripció escanejant el codi QR que apareix en la informació dels cursos.

Des del Complex Esportiu se subratlla que la preinscripció no confirma la plaça. S’informarà tant de les inscripcions acceptades i les no acceptades mitjançant la publicació de llistats amb els quatre últims dígits del DNI o SIP de l’alumne. Entre el 20 i el 22 de setembre. La confirmació definitiva es podrà realitzar de manera presencial fins al dia 30 d’aquest mateix mes.