Alcoi ha gaudit  una nova edició, la quarta, del festival de cultura urbana Urban Skills, la mostra que ha tingut lloc fins al 2 d’octubre a la nostra ciutat i que ha estat organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi . La trobada ha aglutinat diferents modalitats artístiques i musicals reconegudes dins de l’àmbit de la cultura urbana. Una manera d’arrimar a la ciutadania aquest moviment cultural, així com crear sinergies entre els diferents col·lectius locals vinculats a aquesta forma d’entendre la vida.

A l’àmbit de les arts plàstiques, s’han fet una sèrie d’intervencions murals en diferents punts de la ciutat, arribant pràcticament a tots els barris. Per una banda l’artista Ana Langeheldt ha estat  la (Plaça al-Azraq, Aules Verdes), Dafne Tree també ha pintat a la mateixa Plaça. L’artista valencià Deih, ha fet un mural de gran format a la plaça de la Uixola. Per un altra banda el murcià Emilio Cerezo ha estampat també el seu art al barri de Batoi. Finalment, l’aposta forta d’enguany, ha sigut el català Sawe, que ha fet un gran mural a l’edifici del centre social de la Zona Nord.

Aquesta ha sigut ja la quarta edició en la que es es pinten murals a la nostra ciutat, on ja hi ha 24 obres d’edicions anteriors.

Al vídeo de capçalera podeu veure els murals i part del procés de pintura.