El passat cap de setmana va tindre lloc la la tercera edició del ‘Jugalcoi’ en el Centre Comercial Alzamora Alcoi organitzada per la regidoria de Joventut en col·laboració amb Domingueros Alcoi i Amianoël. Prop de 2.000 persones van gaudir d’aquesta activitat que ja s’ha consolidat a la ciutat.
Aquest esdeveniment està dedicat als jocs de taula i rol. Va haver-hi tornejos, sorteig, concursos, presentació de jocs de mà dels seus creadors, botigues i Photocall amb els personatges més mítics de la saga Star Wars. A més com a novetat es va comptar amb la participació d’artistes fanarts, videojocs, llibreries i per la part mes solidària 3 associacions com són TEAS, AFEM i ACOFIVA que van donar a conéixer la seua gran labor. En total va haver-hi 37 expositors.

Moment de la jornada

«Un dels objectius de la regidoria de joventut és la promoció d’iniciatives d’oci saludable. Amb el Jugalcoi, es fomenta la lectura, habilitats com la capacitat d’estratègia, la creativitat, les habilitats socials i el treball en equip, entre altres. És una acció molt positiva i cridanera entre els joves i a més enguany hem ampliat el nombre d’estands especialitzats visibilitzant així al comerç local i comarcal. Tot aquest treball de coordinació s’ha dut a terme gràcies a l’associació de jocs de taula Domingueros Alcoi i Aminoaël, club de rol amb els quals s’ha organitzat de manera conjunta amb l’equip del departament de joventut. És importantíssim per al nostre govern treballar en xarxa amb les entitats de la nostra ciutat, apostant per sinergies i objectius comuns com és en aquest cas el de millorar i ampliar l’oferta d’oci per arribar a cobrir els interessos de la joventut alcoiana..», ha indicat la regidora de Joventut, María Baca.

Moment de la jornada