L’oficina de turisme Tourist Info Alcoi torna revalidar el seu compromís amb la qualitat Turística i passa amb 10 sobre 10, l’auditoria de segon seguiment del Sistema de gestió de qualitat “Q”.
L’auditoria va tindre lloc el passat 18 d’octubre i tal com ve ocorrent des de l’any 2011, primer any a obtindre la certificació Q, totes les auditories han sigut superades sense desviacions ni incidències. Cal ressaltar l’elevada nota obtinguda en aquesta, els nivells de la qual es mantenen constants des de l’inici, sent la mitjana obtinguda durant aquests 12 anys de 9,82 sobre 10.
Destaquen com a punts forts l’excel·lent prestació del servei en totes les modalitats, l’exemplar gestió de projectes de millora i creació de productes turístics en coordinació amb l’oferta turística del destí, les activitats de promoció del destí en els diferents mitjans, les felicitacions rebudes per l’atenció dispensada en l’oficina de turisme, el premi de la Xarxa Tourist Info a la innovació, així com el Premi al Millor destí SICTED.
S’han valorat iniciatives com la recent inclusió d’Alcoi en la RANN, la gestió de la Setmana i Fira Modernista, els esforços realitzats en matèria d’accessibilitat (així com l’estudi sobre l’accessibilitat de l’oficina de turisme, l’accessibilitat web i el mirador virtual turístic), el suport en la difusió de les activitats de les empreses locals i l’alineació de l’estratègia amb el DTI i dels indicadors i objectius anuals amb els ODS.
Un altre qüestió valorada és la transparència a través de les diferents publicacions i informes turístics publicats en la web.
Tourist Info Alcoi depén de l’Ajuntament d’Alcoi a través de Turisme Comunitat Valenciana i està adscrita des de l’any 2000 a la Xarxa d’Oficines d’Informació Turística de la Generalitat Valenciana, la Xarxa Tourist Info. La seua activitat principal és prestar un servei d’informació turística, ben presencial en destí, bé a distància (correu postal, telèfon) així com a través de la seua estratègia digital (web, correu electrònic, xarxes socials, app’s etc.), sobre els recursos i oferta turística de la ciutat d’Alcoi, de la província d’Alacant i del conjunt de la Comunitat Valenciana.