L’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant (UA) porta a Alcoi l’obra PROCÉS PER L’OMBRA D’UN RUC, una comèdia del dramaturg suís Friedrich Dürrenmatt. La funció tindrà lloc el dimecres 15 de març de 2023 a les 20:00 hores al Teatre Calderón d’Alcoi. L’entrada serà gratuïta i podràs adquirir-la a través de Ticketalcoi.

La direcció de l’obra corre a càrrec de Morgan Blasco, i es representa en un desert de Tràcia, on un dentista i un traginer discuteixen sobre si l’ombra del ruc està inclosa en el preu del seu lloguer. La comèdia tracta sobre la corrupció i els interessos creados sota l’aparença de «servei als altres». També denuncia la manipulació de la justícia per part de les persones que la dirigeixen per aconseguir els seus interessos personals o partidistes.

La obra de Dürrenmatt posa en qüestió la condició humana de forma satírica i caricaturesca. Si vols gaudir d’una nit de teatre divertida i reflexiva, no deixes passar l’oportunitat d’assistir a aquesta obra.