La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi obrirà la setmana vinent, a partir del 22 de març a les 9.30 hores, el període d’inscripció per a una nova edició de Firasport, enfocada a xiquets i xiquetes nascuts entre 2010 i 2016. Aquest programa d’activitats multiesportives es durà a terme els dies 11,12,13 i 14 d’abril en el Complex Esportiu Eduardo Latorre de forma gratuïta.

Com ja es va fer en edicions anteriors, i per a evitar que es quede gent en llista d’espera, hi haurà dos torns: el primer serà el dimarts 11 i el dimecres 12 d’abril, mentre que el segon serà el dijous 13 i el divendres 14 d’abril. Els xiquets i les xiquetes inscrites podran participar en dos torns de dos dies, o en els quatre torns en cas d’haver-hi places disponibles. Les places disponibles per cada torn són de 100 xiquets i xiquetes. Les persones interessades hauran de triar l’opció prioritària i també marcar la casella de quatre dies, si es vol optar-hi.

Els i les participants coneixeran diferents modalitats esportives amb sessions preparades per tècnics especialitzats, pensades per a divertir a través de l’esport. En aquesta ocasió les activitats esportives que desenvoluparan els xiquets són jocs d’aigua i natació, esports de raqueta, esports populars i judo.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, destaca que: «el consistori ha fet un esforç per organitzar novament aquesta activitat, molt demandada any rere any per les famílies. Es tracta d’una oportunitat perquè els més xicotets puguen practicar activitats esportives durant les vacances escolars de Pasqua, oferint-los al mateix temps una alternativa d’oci i un espai de convivència amb altres xiquets i xiquetes».
Les activitats es realitzaran al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre de 9.30 a 13.30 hores. Els xiquets i xiquetes inscrites hauran de portar capell de bany, vestit de bany, tovallola i roba esportiva.