El pròxim 29 de maig s’obrirà la preinscripció per a participar els mesos de juny i juliol al Campus d’Estiu 2023 que es desenvoluparà al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.
Amb la col·laboració de Mútua de Levante els xiquets i xiquetes d’entre 4 i 13 anys podran gaudir de totes les activitats esportives oferides i impartides pels tècnics qualificats del Complex Esportiu Municipal. Activitats aquàtiques, jocs i activitats multiesportives, tallers educatius, jocs tradicionals, esports de raqueta com el pàdel, tenis, bàdminton o tenis taula.
El Campus d’Estiu es desenvoluparà del 26 de juny al 28 de juliol en horari de 09:00 h a 14:00 h i comptarà amb importants bonificacions per a famílies nombroses, famílies monoparentals o menors amb grau de discapacitat igual o superior al 33% beneficiant-se d’un descompte del 25%, bonificació reflectida a les taules de preus públics municipals. També podran beneficiar-se d’aquests preus més reduïts els abonats al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre,
Els grups d’edat seran de 4 a 6 anys, 7 a 10 i 11 a 13. I les places per grup aniran des dels 10 per als grups dels més menuts als 12 xiquets i xiquetes per grup a les edats d’entre 7 i 13 anys.
El Campus es divideix en 5 setmanes donant l’opció d’inscripció per setmanes per tal d’ajustar-se el màxim possible a les necessitats de les famílies.
La confirmació de la plaça es farà el pròxim 2 de juny i es pot trobar tota la informació a la secció d’esports a la web de l’Ajuntament d’Alcoi.