Xavi Castillo va posar punt final al cicle d’activitats estivals «Viu l’estiu», organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi, amb la seva representació de l’espectacle «Spoiler» el passat dissabte. L’auditori Amando Blanquer de la Zona Nord va ser l’escenari d’aquesta esperada actuació. Malgrat un petit endarreriment a causa d’una inesperada pluja, el públic va demostrar la seva determinació ocupant les seves localitats.

L’aplaudit humorista, Xavi Castillo, va demanar disculpes pel retard i va donar inici a l’espectacle amb un toc humorístic que feia referència a Alien i als habitants de la Comarca del Senyor dels Anells. No obstant això, en un gir infortunat del destí, l’artista alcoià es va lesionar el genoll, el que va afectar el seu desenvolupament durant la resta de l’espectacle.

Xavi Castillo

Tot i aquesta contrarietat, Xavi Castillo va continuar amb la seva genuïna gràcia i va comptar amb la col·laboració activa del públic, fins i tot amb la participació d’algunes figures conegudes de la seva família. Va presentar una revisió humorística de la història del cinema, amb referències a Star Wars, La Taronja Mecànica o Braveheart, entre altres. El públic va continuar rient i gaudint de l’espectacle malgrat les circumstàncies.

La jornada va concloure amb èxit, amb el públic emocionat i satisfet de l’actuació de Xavi Castillo. Després de l’espectacle, l’artista va ser atès per la seva lesió en un servei d’urgències de l’Hospital Mare de Déu dels Lliris, demostrant la seva dedicació i passió per l’escena fins i tot en moments adversos.