Com a conseqüència de la negativa de la Societat de Caçadors de Cocentaina a permetre que el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi atravessi el vedat de caça que gestionen, s’ha vist la necessitat de modificar el traçat del recorregut de la modalitat «Trail».

Aquesta prohibició de pas impedeix accedir al cim de Montcabrer, ja que aquesta zona pertany al vedat pel qual no es permet el pas com en anys anteriors.

Davant d’aquesta inesperada situació, la direcció del Trail Solidari Alcoi, juntament amb la direcció i els responsables del parc natural de la Serra de Mariola, han dissenyat noves alternatives que garanteixen l’espectacularitat del recorregut, les distàncies inicials (44 km), els desnivells semblants (2.334 m. +), i la cima espectacular de l’Alt de les Pedreres (1.057 m.), respectant sempre els espais naturals que es travessen.

A la pàgina web www.trailsolidarialcoi.org, es poden trobar els plànols, perfils, traks, etc., amb les modificacions establertes.

Amb la il·lusió de sempre, a +QUEUNTRAIL, continuen endavant per aconseguir que una edició més, la cursa sigui del gust dels participants i que puguin gaudir de tots els elements que fan del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi un esdeveniment especial.