Demà divendres 8 de setembre, a les 20.00 hores, al Saló d’Actes de l’IVAM CADA Alcoi, tindrà lloc un concert de Joe Pask. L’entrada és lliure, però es requereix una invitació que es pot recollir a TicketAlcoi.

Joe Pask és rock, és folk i és americana, tot això amanit amb el sentir de l’escena indie valenciana. Després de llançar les autoedicions de  Hang it i  A la deriva fa cinc anys, la banda va ser guardonada amb el premi Ovidi Montllor a millor disc de rock per  Salt (La Fera CC, 2018), el seu primer disc.

Després de tres anys de silenci, i una pandèmia pel mig, Joe Pask tornaven amb  Jo i el món (Primavera d’Hivern / La Fera CC, 2021), el segon projecte del músic valencià que ha comptat amb el seu productor de capçalera, Blai Antoni Vañó. Un tàndem musical que en aquest treball va un pas més enllà, i és que Joe Pask i Blai Antoni Vañó han explorat noves sonoritats i maneres de transmetre les emocions a través de la seva música.

Jo i el món és, segons comunicat, “un reflex de l’afartament pel paper residual i l’abandonament social a què s’han vist condemnats, en el món actual, els coetanis de la generació. Lletres, arranjaments i composicions carregats de visceralitat són la definició de Joe Pask”.

A banda de Blai, a Joe Pask l’acompanyen els companys de sempre: Andreu Vidal tocant el baix, Dani Serra a la bateria i Martín A. Ivars a l’altra guitarra, una banda amb un rodatge de 5 anys.