Amb motiu de la setmana modernista a Alcoi, el Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant, en col·laboració amb Fundación Mutua Levante i l’Ajuntament d’Alcoi, ha organitzat un Cicle de Cinema Silent. Les pel·lícules es projectaran a l’ Auditori Fundación Mutua Levante (Plaça d’Espanya 16, Alcoi).

Dimecres 20 de setembre (19.45h): La quimera de l’or (1925)

Dirigida per: Charles Chaplin

Obra mestra de Chaplin, en la qual interpreta a un solitari cercador d’or que arriba a Alaska, a principis del segle XX, a la recerca de fortuna. Una forta tempesta de neu li portarà a refugiar-se en la cabanya d’un bandit. (FILMAFFINITY)

Dijous 21 de setembre (19.45h): The artist (2011)

Dirigida per: Michel Hazanavicius.

Hollywood, 1927. George Valentin és una gran estrela del cinema mut a qui la vida li somriu. Però amb l’arribada del cinema sonor, la seua carrera corre perill de quedar soterrada en l’oblit. Per part seua, la jove actriu Peppy Miller, que va començar com a extra al costat de Valentin, es converteix en una estrela del cinema sonor. (FILMAFFINITY)