La setmana passada, va tenir lloc a l’ajuntament d’Alcoi la roda de premsa del Premi Jovempa 2023 al Talent Empresarial Jove de la província d’Alacant, que enguany celebrarà la seua XXIX edició el 19 d’octubre a les 19:00 hores en el IVAM CADA ALCOI.

En la presentació van estar presents Àlex Cerradelo, vicealcalde d’Alcoi i regidor de promoció econòmica, Alfonso Calero, president de Jovempa Federació, Javier Expósito, president de Jovempa Alcoià-Comtat, i Laia Santamaria, vicepresidenta de Jovempa Alcoià-Comtat.

Jovempa Federació convoca, un any més, el Premi Jovempa al Talent Empresarial Jove de la província d’Alacant. S’obre el termini per a la presentació de candidatures que finalitzarà el 2 d’octubre a les 14:00 hores.

Amb la convocatòria d’aquest premi, es pretén reconéixer la iniciativa i l’esforç d’un jove empresari o empresària menor de 41 anys, en la creació i implantació en el mercat d’una o diverses empreses viables. Es valorarà també la trajectòria seguida des del seu inici, la qualitat de gestió i producte, l’estabilitat comercial i laboral i la seua imatge de marca.

Aquest premi serà possible gràcies a la col·laboració de la Diputació d’Alacant, l’Ajuntament d’Alcoi i el Banc Sabadell.