Diumenge que ve, 24 de setembre, tindrà lloc una vegada més la molt esperada activitat «Amb bici Per La Via Verda». Aquesta iniciativa permet a amics i famílies gaudir d’un emocionant recorregut amb bicicleta al llarg de l’antiga via del ferrocarril que connecta Alcoi i Gandia.

L’itinerari d’aquesta emocionant jornada inclou parades en llocs de gran bellesa i encant com Cocentaina, Muro, Gaianes, Beniarrés i L’Orxa. A més, els participants tindran l’oportunitat d’explorar l’impressionant Barranc de l’Infern, amb un recorregut situat al costat del pintoresc riu Serpis, abans de culminar el seu recorregut a Vilallonga.

«Amb bici Per La Via Verda» és una activitat que combina l’exercici a l’aire lliure amb l’exploració de la riquesa natural i cultural de les nostres comqrques. És una oportunitat única per a gaudir d’un dia en família o amb amics mentre es pedala per bells paisatges i es descobreixen els tresors que amaga aquesta històrica antiga via del ferrocarril.

Via Verda - Alcoi-Gandia

Via Verda – Alcoi-Gandia a L’Orxa