La Regidoria de Polítiques Inclusives de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat una nova edició de les «Trobades Solidàries». Aquest esdeveniment tindrà lloc al Passeig de Cervantes d’Alcoi, de les 17:00 a les 21:00 hores, el proper dissabte 30 de setembre. Compta amb la participació de les 30  entitats que formen part del Consell de Benestar Social d’Alcoi.

Les «Trobades Solidàries» són una oportunitat per fomentar la solidaritat i la col·laboració entre les diverses entitats i organitzacions que treballen pel benestar de la comunitat d’Alcoi. Aquesta trobada permet als participants compartir les seves iniciatives i coneixements, així com establir nous vincles de cooperació.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de diferents entitats i associacions locals que treballen en àmbits com la inclusió social, l’ajuda humanitària, la salut mental i molts altres. Tota la ciutadania està convidada a assistir i conèixer de prop la tasca d’aquestes organitzacions que fan una gran diferència en la vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

Les «Trobades Solidàries» representen una mostra de la solidaritat i l’unitat de la ciutat d’Alcoi, reforçant la idea que treballar conjuntament és fonamental per construir una societat més justa i igualitària.

Cartell