Dins del marc del 29è Festival Novembre Jazz UPV, Campus d’Alcoi, el Club de Jazz El Mussol presenta una nit de jazz que no et vols perdre. Marquina-Selfa Trio, amb el seu àlbum «Carpesa Estesa», farà una parada a Alcoi el dijous, 9 de novembre.

Aquesta formació, encapçalada pel pianista valencià Eduard Marquina-Selfa, s’ha convertit en un grup rellevant des de la seua creació en 2022. Acompanyant-lo es troben dos músics excepcionals amb una llarga i destacada trajectòria: Matt Baker al contrabaix i Sergio Martínez a les percussions.

«Carpesa Estesa» és un àlbum que inclou 9 temes, tots ells composats per Marquina-Selfa. Aquest àlbum és una obra que es nodreix de la seua inspiració a Carpesa, una petita pedania a les afores de València. L’àlbum va ser finalista als Premis Carlos Santos de la Música Valenciana 2022, en la categoria de «Millor Disc de Jazz».

Marquina-Selfa Trio està en l’arrel de la tradició jazzística, però també incorpora elements de diversos estils. Tot i que els seus temes tenen un caràcter improvisatiu amb una essència en la música afroamericana dels anys 50 i 60, aquests músics han aportat les seves influències i experiències en gèneres com el flamenc i la música clàssica.

Si ets un amant del jazz i aprecies la diversitat i la improvisació, no pots deixar de veure «Marquina-Selfa Trio, Carpesa Estesa» el dijous, 9 de novembre, a les 20:30 hores, a La Mujer Barbuda. És una oportunitat única per gaudir de la música excepcional d’aquests músics i ser part d’una nit inoblidable de jazz.