El Museu de Bombers (MuBoma) d’Alcoi presenta un emocionant programa per al mes de novembre, que inclou dues jornades de portes obertes temàtiques i activitats musicals.

Els Bombers en l’Època Romana: El diumenge 12 de novembre, el MuBoma obri les seues portes per transportar-nos a l’època en què apareixen els primers romans de la història, l’època romana. A més d’aprendre sobre els seus orígens, hi haurà un taller de mosaics per a xiquets a partir de 5 anys a les 11:30 i a les 12:30.

Recorregut Musical: El diumenge 26, en celebració del Dia Internacional de la Música, el MuBoma ofereix un recorregut musical que combina els continguts del museu amb un taller d’iniciació musical per a xiquets. L’activitat comença a les 11:30.

A més, les visites guiades continuen tots els dissabtes a les 12h, en els dies 4, 11 i 25 de novembre, amb la tarifa estàndard del museu.

Totes les activitats de novembre requereixen inscripció amb almenys 48 hores d’antelació a través del telèfon 965544418 o el correu electrònic visitas@muboma.com. És una oportunitat perfecta per a conéixer la història i l’emoció dels bombers a Alcoi.

Cartell