Aquest dissabte, 11 de novembre, Alcoi serà l’escenari del Primer Trobada de Cadires Joëlette, un esdeveniment organitzat per l’Associació Comtat-Alcoià Fent Camí, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi. L’activitat donarà inici a les 9 del matí en el Mas La Safranera.

L’edil d’Esports d’Alcoi, Alberto Belda, juntament amb el president de l’Associació Comtat-Alcoià Fent Camí, Héctor Bonet, i Sergio Cortés, membre de la Junta Directiva d’aquesta entitat, han proporcionat detalls sobre aquest emocionant encontre.

L’esdeveniment promet ser una jornada significativa en la qual es promourà la inclusió i l’accessibilitat. Les cadires Joëlette són dispositius especialment dissenyats per permetre que persones amb mobilitat reduïda gaudeixin d’activitats a l’aire lliure i senderisme en terrenys diversos.

Aquest encontre no només és una oportunitat per gaudir de la naturalesa i l’aventura, sinó també per fomentar la consciència sobre la importància de l’accessibilitat i la inclusió de totes les persones en activitats recreatives i esportives.

Es preveu que aquesta iniciativa siga un gran èxit i sent les bases per a futurs encontres semblants que promoguen la igualtat d’oportunitats per a totes les persones, independentment de la seua mobilitat.

Cartell