El trio musical Marala, integrat per la valenciana Sandra Monfort, la catalana Selma Bruna i la mallorquina Clara Fiol, tres veus, tres accents i un projecte extraordinari, actuará el poper dissabte el Teatre Calderón d’Alcoi.

Les Marala acaben de guanyar el Premi Carles Santos de l’IVC al Millor Disc de l’Any i Millor Disc de Música Tradicional Popular, Premi Ovidi Montllor al Millor Disc de Folk i Millor Disc de l’Any 2022, segons la crítica, per la revista Enderrock i ben posicionades en les llistes del millor disc en mitjans com Mondosonoro, Ara, El Temps… Finalistes dels Premios MIN 2023 “Mejor Disco” i “Mejor Disco de Raíz”.

Marala presenten el seu últim treball, Jota de morir, publicat en setembre de 2022, en el qual s’inclouen temes com “A la vora del riu mare”, “Canteu a l’albat” o “Nana naneta”.

Amb la participació de Sons d’Embat i Xavi Sarrià.