El proper dijous 16 de novembre a les 19.00 hores, tindrà lloc l’inauguració de l’exposició «Germán Aracil. La seua obra. La seua vida» a l’Auditori de la Fundación Mutua Levante, situat a la Plaça Espanya, 16, Alcoi.

Aquesta mostra, comissariada per Marian Domingo, ofereix una oportunitat única per explorar la vida i l’obra de l’il·lustre artista alcoià, Germán Aracil. Reconegut com un dels grans talents de la pintura espanyola contemporània, Aracil utilitza la tècnica del llapis al pastís per capturar amb detall i profunditat la riquesa de la figura humana.

La trajectòria artística de Germán Aracil es distingeix pel seu caràcter realista i la dedicació destacada a la representació de la figura humana en totes les seues dimensions. La seua habilitat com a retratista l’ha portat a exposar la seua obra en prestigioses galeries d’art no només a Espanya, sinó també internacionalment, inclòs països com Nova York, Miami, França, Lisboa, el Japó, Egipte, Alemanya, Rússia, el Regne Unit, la Xina i Bulgària.

A més de la seua activitat expositiva, Germán Aracil ha estat guardonat amb diversos premis i ha compartit el seu coneixement a través de conferències i classes centrades en la tècnica del pastís. La seua contribució a l’art contemporani és una font d’inspiració per a molts, i aquesta exposició és una oportunitat de connectar amb la seua excepcional visió artística.