Dins del cicle d’exposicions organitzat periòdicament per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, tenim el plaer de presentar l’exposició ‘El Viatge de l’Ànima’ al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi.

Alexandre Orfeu Soler Dénia, nascut a Alcoi el 9 de març de 1972, és el protagonista d’aquesta mostra que posa de manifest l’enigma existencialista entre cos i ànima. L’artista, amb la seua obra, aborda preguntes transcendentals sobre la vida, la mort i el sentit de la nostra existència.

L’exposició, inaugurada el passat 4 d’octubre, romandrà oberta fins al 24 de novembre. Els horaris de visita són de dilluns a divendres, de 11.30 a 13.30 i de 17.30 a 20.30 hores.

Aquesta és, sense dubte, una oportunitat única per explorar i gaudir del talent d’Orfeu Soler, un artista alcoià que amb la seua expressió artística ofereix una visió única de les qüestions filosòfiques més profundes.

Per aquells que desitgen una primera impressió de l’exposició, Alcoi23.com ofereix un vídeo detallat que captura l’essència de l’obra d’Orfeu Soler. Una invitació a immergir-se en el món fascinant de la seva creació artística.

Cartell de la mostra