Amb un profund compromís amb la lluita contra la violència masclista, s’ha inaugurat  l’exposició anual del 8é Concurs de Dibuix organitzat per l’Associació Contra la Violència de Gènere d’Alcoi (ACOVIFA). L’esdeveniment, que coincideix amb la proximitat del Dia Internacional contra la Violència de Gènere el 25 de novembre, es desenvolupa al Centre Comercial Alzamora.

La mostra presenta les obres d’escolars de secundària provinents de cinc centres educatius de la ciutat. Les creacions, carregades d’expressió i sensibilitat, transmeten un missatge clar: la necessitat urgent de posar fi a la violència masclista.

Claudia Carrasco Garcia: Una Jove amb un Missatge Poderós

Amb especial èmfasi en l’impacte de les noves generacions, la guanyadora d’aquesta edició és Claudia Carrasco Garcia, una estudiant de 3r d’ESO al col·legi José Arnauda. La seua obra no només destaca per la seua destresa artística, sinó també per la profunditat del missatge que transmet contra la violència de gènere.

La Poderosa Paleta de la Igualtat

La sala s’omple de tons lila, un recordatori simbòlic de la unitat contra la violència de gènere. Cada pinzellada i cada traç reflectixen l’esperança i la determinació de construir una societat sense violència cap a les dones.

Un Crit Comú: Parem la Violència Masclista

Aquest esdeveniment artístic no només és una oportunitat per apreciar el talent emergent, sinó també una crida a la consciència col·lectiva. La mostra recorda a la comunitat que la lluita contra la violència masclista és una responsabilitat compartida.

L’exposició, oberta al públic al Centre Comercial Alzamora, esdevé un espai de reflexió i un punt de partida per continuar la lluita contra aquesta xacra social. Un pas més en la direcció correcta cap a un futur de respecte, igualtat i llibertat per a totes les dones.