El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha acollit el I Congrés Internacional sobre ‘Dret, Economia i Empresa’. Durant la jornada del divendres 10 de novembre, han participat 150 estudiants, investigadors i empreses de diferents parts del món com l’Argentina, Mèxic o França, i amb alta presència d’universitats espanyoles.

En aquesta primera edició, també es va presentar el llibre de ponències amb més de 500 pàgines. Que reflecteix a la perfecció les comunicacions presentades al congrés, sent un total de 53 ponències de 66 autors sota 6 eixos temàtics.

El congrés ha iniciat amb la inauguració institucional a càrrec de Mª Belén Picó, vicerectora d’Investigació de la UPV; Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi; Alberto Belda, regidor d’Educació, Esport i Recursos Humans de l’Ajuntament d’Alcoi; Josep Antoni Claver, secretari general de la UPV; i els codirectors del congrés, Antonio Giménez i Alfonso Ortega.

L’esdeveniment ha estat organitzat per la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, signada entre l’Ajuntament d’Alcoi i el Campus d’Alcoi de la UPV i COEX International Trade. També han col·laborat el servei ‘Acreditar-se’ i l’editorial ‘COLEX’. La jornada ha finalitzat amb alguns reconeixements per a diferents comunicacions que s’han presentat.

Antonio Giménez, director de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, ha qualificat l’organització del congrés com un “èxit” i ha indicat que un dels objectius ha sigut “traslladar els nostres coneixements i investigacions i crear sinergies amb vosaltres”, en referència als investigadors vinguts d’altres universitats. A més, la intenció de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’ és continuar l’any vinent amb una nova edició del congrés.