Aquest dijous, les instal·lacions de la Fundació Mutua Levante han acollit la presentació del llibre que recull els 90 anys d’història de la històrica Mutua Levante. Una obra que repassa des de 1933 fins a 2023, destacant el paper de l’entitat en la prestació de serveis asseguradors i la seva importància en la ciutat d’Alcoi i regió velnciana. Els historiadors Àngel Beneito, Elisa Beneyto i Lluís Vídal han sigut els autors d’aquesta completa recopilació.

Elena Turrión, Consejera Delegada de Mutua Levante, i Juan Escrig, president del Consell d’Administració de l’entitat, van estar presents en la presentació, subratllant la importància d’aquesta iniciativa. Mutua Levante, fundada el 1933, ha estat fidel al seu objectiu de proporcionar serveis adaptats a les necessitats dels seus mutualistes. La seva dedicació al client, juntament amb una constant innovació en la gestió i els productes, l’ha consolidada com una de les entitats asseguradores espanyoles més solvents.

A més de la seva activitat asseguradora, Mutua Levante té una dimensió social i cultural. A través de la Fundació, es reinverteix part dels beneficis en accions centrades en la Comunitat Valenciana, contribuint al desenvolupament cultural i social de la regió.

L’edició d’aquest llibre consta de mil exemplars, els quals es distribuiran a mutuaistes, biblioteques, institucions i altres entitats. Un llibre que esdevé no només un testimoni de la trajectòria de Mutua Levante, sinó també un llegat per a la ciutat.