El Col·legi Salesians Juan XXIII d’Alcoi ha deixat la seua empremta a la fira de tecnologies educatives més rellevant d’Espanya, SIMO Educació, que es celebra en aquests dies a l’Institut Firal de Madrid (IFEMA). Juanjo López, professor del departament de Telecomunicacions del  col·legi, ha tingut l’honor de presentar en aquest esdeveniment destacat la plataforma educativa Arduinoblocks.

Acompanyat per la col·laboració inestimable de l’empresa Innovadidàctic i el fabricant Keyestudio, el professor López ha ressaltat les capacitats educatives i creatives d’Arduinoblocks. Aquesta plataforma, que combina la potència d’Arduino amb una interfície de programació intuïtiva, s’erigeix com una eina pedagògica innovadora per fomentar l’interès dels estudiants en la programació i la tecnologia.

L’aposta de Salesians Juan XXIII per la innovació educativa no es deté aquí. Innovadidàctic, en col·laboració amb el col·legi, ha confirmat la seua participació en la fira AlcoiBot. Aquest esdeveniment, programat per al 17 de maig de 2024 a les instal·lacions de Salesians Juan XXIII a Alcoi, reunirà alumnes, docents, empreses i entitats entorn de la robòtica educativa i les últimes tendències tecnològiques.

La fira AlcoiBot promet ser un punt de trobada clau per a tots els interessats en la integració de la robòtica i la tecnologia en l’educació. Salesians Juan XXIII, amb la seua participació activa a SIMO Educació i el seu compromís amb AlcoiBot, reafirma la seua posició com a referent en la promoció de la innovació i la tecnologia en l’àmbit educatiu.