En el món efervescent de la música contemporània, on les fronteres entre els gèneres s’entrellacen i es difuminen, la fusió entre la música electrònica i el pop emergeix com una força creativa ineludible. L’entrevista realitzada per Alcoi23 a l’artista Ana López, coneguda com ‘TWIN‘, durant la seva estada a la ciutat per presentar-se en el cicle de música electrònica ‘Corrents Alternes’, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, ens submergeix en aquest univers fascinant.

‘Corrents Alternes’ no és només un mer esdeveniment musical, sinó un testimoni viu de la diversitat i la innovació que caracteritza la música contemporània. És en aquest context que Ana López, artista valenciana amb arrels ara a Barcelona, ens obre les portes al seu món creatiu, revelant-nos els secrets de la seva trajectòria musical.

TWIN comparteix amb nosaltres el seu viatge dins de la música electrònica, des dels seus inicis fins al seu pas valent cap a liderar el seu propi projecte en solitari. Parla amb sinceritat sobre com el seu nom artístic ha estat més que una simple etiqueta, sinó un parapet que l’ha ajudat a superar la seva timidesa i a abraçar plenament la seva identitat artística.

A través de la conversa, descobrim els referents musicals que han inspirat el seu camí i que continuen alimentant la seva creativitat. Però no només és una creadora de música; TWIN també ens revela la seva passió com a DJ, una faceta que el públic podrà experimentar en les pròximes festes populars de València, on el seu talent farà vibrar les pistes de ball.

És interessant observar com TWIN no només parla de la seva pròpia música, sinó que també mostra un genuí interès pel l’escena musical d’Alcoi, destacant la seva trajectòria i la seva riquesa en iniciatives musicals, especialment en el camp de la música electrònica. Aquest reconeixement ens parla de la seva admiració per la ciutat, «sóc molt fan d’Alcoi», ens diu amb un somriure.

Finalment, TWIN ens brinda una ullada al seu primer LP, ‘DUPLA’, que ha tingut l’honor de presentar en el seu concert a Alcoi. Aquest llançament no només representa un punt culminant en la seva carrera, sinó també un testimoni de la seva dedicació i passió per la música electrònica.

En el vídeo de capçalera podeu veure l’agradable entrevista que compartim amb TWIN en les instal·lacions del IVAM CADA Alcoi.