‘Abraxas’ donarà continuïtat demà al saló d’actes del IVAM CADA Alcoi el cicle de música electrònica ‘Corrents Alternes’, el concert i el cicle, és amb  entrada lliure i organitzat un any més per la regidoria de Cultura de l’ajuntament d’Alcoi.

Abraxas és un potent projecte totalment independent i autogestionat a mig camí entre la música electrònica, la reflexió filosòfica i l’activisme polític-social. El seu principal objectiu és sacsejar cossos i ments difonent missatges d’autocrítica individual i social des del punt de vista de la dualitat, els extrems i les contradiccions, inherents a l’ésser humà i a la societat capitalista. Tot això acompanyat d’un ressonant i corrosiu directe audiovisual.

Una aposta personal pel seu fundador, l’alcoià Damià Llorens Picó (AKA We Are Not Brothers, PanDemian i Cançoner Industrial) per a enviar impactants missatges a través de la música i d’una atronadora i corrosiva experiència audiovisual en directe. A grans trets, podríem incloure el so visceral d’Abraxas dins de l’electrònica, tot i que també es poden escoltar ecos de diferents estils i subestils embolicats en un discurs modern i un so actual: techno, música industrial i postindustrial, EBM i la seua vertent més moderna Techno Body Music, i finalment, sons més sorollosos i experimentals, tot això embolicat en certa influència cyberpunk i una densa aura darkwave. Tot això barrejat, creant un so únic que colpeja fort en la cara de qui ho escolta, sobretot en directe.

“Dancing as an act of rebellion” és el primer (doble) LP en Soil Records. Compta amb dues edicions especials limitades (una, Molotov, de tan sols 50 còpies). Una recopilació de les primeres gravacions del projecte més alguns temes inèdits i, a més, un segon disc d’altres artistes de l’escena electrònica darkwave: Geistform, We Are Not Brothers, Ober Dada, Melting Dogmas, SMforma, HBK1, José Rodríguez, SOJ i PanDemian.

Cartell

 

‘Corrents Alternes’ continua les properes setmanes

Per cloure el cicle, el Divendres 22 de març, arriba ‘Magia Bruta’ de Isabel Fernández, una compositora i productora amb una trajectòria prolífica que inclou una desena de discos editats a Espanya, Estats Units i Japó. Fernández, també coneguda per ser l’autora de bandes sonores i fundadora dels grups Charades i Aries, oferirà una experiència única amb la seua música.

El Divendres 1 de març, la valenciana resident a Barcelona, ‘Twin’, va inaugurar el cicle presentant en Alcoi el seu primer LP titulat «Dupla».

Cartel del cicle