El proper 13 d’abril se celebrarà l’esdeveniment esportiu ‘La Salle Alcoi 10K’, una prova solidària que inclourà diverses modalitats com els 10K, una marxa de 5K, marxa nòrdica i curses infantils.

Els beneficis d’aquesta prova tindran com a principal destinatari Faula Teatre, una entitat que treballa en l’àmbit de la cultura i la inclusió social. A més, una part dels guanys es destinarà a La Salle Acció Social, reafirmant així el compromís de l’esdeveniment amb les causes solidàries.

La carrera està organitzada pel Col·legi La Salle d’Alcoi, reconeguda institució educativa, juntament amb el Centre Esportiu de l’Ajuntament d’Alcoi. Aquest esdeveniment no només promou l’esport i la vida saludable, sinó que també contribueix al suport i la millora de les iniciatives solidàries a la ciutat.

Cartell