La Associació de Sant Jordi d’Alcoi ha anunciat la convocatòria dels següents concursos, les bases dels quals es poden consultar al web oficial de l’associació encarregada d’organitzar les festes de moros i cristians de la ciutat. Els terminis per a la presentació d’obres en els concursos escolars de literatura, dibuix i pintura finalitzen el 14 de juny, amb el veredicte del jurat previst abans del Mig Any 2024.

Quant al Concurs Fotogràfic, el termini per a la entrega de fotografies finalitzarà el 19 de juliol, i el veredicte del jurat, que serà públic, tindrà lloc el 6 de setembre al Saló d’Actes de la Fundació Mutua Levante. Finalment, el termini d’entrega d’originals per al Certamen de Teatre també finalitzarà el 19 de juliol, i la seva resolució es durà a terme durant el mes d’octubre.

Els concursos convocats són els següents: Concurs Literari Escolar Jorge Linares Abad 2024, Concurs Escolar de Dibuix i Pintura 2024, LXXI Concurs de Fotografia Antonio Aura Martínez 2024, Model 1 Fotografia 2024, i XXXVI Certamen de Teatre 2024 Model 2 Teatre 2024 i Model 2 Microteatre 2024.