La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat la cancel·lació del concert de MAGIA BRUTA, programat inicialment per al proper divendres 22, dins del cicle de música electrònica ‘Corrents Alternes’, a causa d’una greu indisposició d’una de les seves integrants. El concert serà reprogramat per a una data posterior, encara per determinar.

Magia Bruta és el nou projecte musical d’Isabel Fernández, reconeguda compositora i productora amb una extensa trajectòria en l’àmbit musical. Després de col·laborar amb Aida Torres, bateria i cantant, el duo ha creat una proposta musical expansiva i emotiva.

La visió de Fernández com a compositora s’ha consolidat amb extraordinària qualitat, oferint una fusió de pop místic, electrònica experimental i harmonies influïdes pels grups de xiques dels anys 60. El seu àlbum debut, «Un dia nuevo», celebra les emocions amb sinceritat i profunditat, mentre que les lletres i la música desafien els convencionalismes de la indústria musical actual.

D’altra banda, la tercera edició del cicle de música electrònica Corrents Alternes ha tingut lloc a l’IVAM CADA ALCOI durant el mes de març, oferint ja dues actuacions: la de ‘TWIN’ i ‘Abraxas’. La tercera actuació, que estava prevista per a aquesta setmana, quedarà ajornada fins a una nova data.