La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi obrirà la setmana vinent, a partir del 22 de març a les 09:30 h, el període d’inscripció per a una nova edició de Firasport, enfocada a xiquets i xiquetes nascuts entre 2011 i 2017. Aquest programa d’activitats multiesportives es durà a terme els dies 2, 3, 4 i 5 d’abril en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre de forma gratuïta. El formulari s’habilitarà a l’hora indicada al web del Centre d’Esports.

Com ja es va fer en edicions anteriors, i per a evitar que es quede gent en llista d’espera, hi haurà dos torns: el primer serà el dimarts 2 i el dimecres 3 d’abril, mentre que el segon serà el dijous 4 i el divendres 5 d’abril. Els xiquets i les xiquetes inscrites podran participar en dos torns de dos dies, o en els quatre torns en cas d’haver-hi places disponibles. Les places disponibles per cada torn són de 100. Les persones interessades hauran de triar l’opció prioritària i també marcar la casella de quatre dies, si es vol optar-hi.

Els i les participants coneixeran diferents modalitats esportives amb sessions preparades per tècnics especialitzats, pensades per a divertir a través de l’esport. En aquesta ocasió les activitats esportives que desenvoluparan són jocs d’aigua i natació, esports de raqueta, esports populars i judo.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, destaca que: «el consistori ha fet un esforç per organitzar novament aquesta activitat, molt demandada any rere any per les famílies. Es tracta d’una oportunitat perquè els més xicotets puguen practicar activitats esportives durant les vacances escolars de Pasqua, oferint-los al mateix temps una alternativa d’oci i un espai de convivència amb altres xiquets i xiquetes».

Les activitats es realitzaran al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre de 9.30 a 13.30 hores. Els xiquets i xiquetes inscrites hauran de portar capell de bany, banyador, tovallola i roba esportiva.