Serà el dimecres 27 de març a les 19.00 hores en el Teatre Calderón
Un any més el Conservatori de Dansa d’Alcoi organitza la IX Gala de Conservatoris. La representació tindrà lloc el dimecres 27 de març, en el Teatre Calderón a les 19.00h.
En aquesta gala participen els Centres oficials de titularitat pública de la província d’Alacant a més del Conservatori Professional de València:
• Conservatori Professional de Dansa José Espadero d’Alacant.
• Conservatori Professional de Dansa de València.
• Conservatori Professional de Dansa de Novelda.
• Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi.
En la representació es podrà gaudir de deu coreografies de les tres especialitats de dansa que cursen els alumnes en cadascun d’aquets conservatoris, ballet clàssic, dansa espanyola i dansa contemporània.
El Conservatori d’Alcoi en concret, presenta cinc exercisis coreografiats amb alumnes dels cursos elementals on es mostra el desenvolupament de l’aprenentatge en aquests nivells i quatre coreografies dels cursos d’ampliació d’estudis.

El Conservatorio de Danza de Alcoy organiza la Gala de Conservatorios
Será el miércoles 27 de marzo a las 19.00 horas en el Teatre Calderón
Un año más el Conservatorio de Danza de Alcoy organiza la IX Gala de Conservatorios. La representación tendrá lugar el miércoles 27 de marzo, en el Teatre Calderón a las 19:00 horas.
En esta gala participan Centros oficiales de titularidad pública de la provincia de Alicante además del Conservatorio Profesional de Valencia:
• Conservatorio Profesional de Danza José Espadero de Alicante.
• Conservatorio Profesional de Danza de Valencia.
• Conservatorio Profesional de Danza de Novelda.
• Conservatorio Elemental de Danza de Alcoy.
En la representación se podrá disfrutar de diez coreografías de las tres especialidades de danza que cursan los alumnos en cada uno de estos conservatorios, ballet clásico, danza española y danza contemporánea.
El Conservatorio de Alcoy en concreto, presenta cinco ejercicios coreografiados con alumnos de los cursos elementales donde se muestra el desarrollo del aprendizaje en estos niveles y cuatro coreografías de los cursos de ampliación de estudios.