La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat la compra d’un edifici en el número 19 del carrer Sant Vicent, en la zona del Partidor. Es tracta d’un immoble de dos altures i de 128,25 metres quadrats de superfície, que el consistori ha adquirit per 18.407,73 euros amb l’objectiu d’anar consolidant propietat i d’aquesta manera escometre una rehabilitació del barri en el qual es troba.

La finca en qüestió és adjacent a un solar que també és de propietat municipal i tots dos estan situats al costat d’un altre terreny que el consistori va adquirir fa uns anys i va transformar en una xicoteta plaça en aquest mateix carrer.

Segons explica la regidora d’habitatge, Teresa Sanjuán, la intenció és aprofitar la suma dels terrenys alliberats per a “consolidar i millorar espais urbans, conferint-los una utilitat que beneficie a la ciutadania en general i al barri del Partidor, en particular”.

L’edil afegeix que l’Ajuntament treballarà en una sèrie de propostes per a donar-li a aquesta zona un ús més social i d’esplai, que posarà en comú amb els veïns del barri.