El canal de WhatsApp obert a principis del passat mes de febrer per l’Ajuntament d’Alcoi ha superat ja les 2.000 persones inscrites. Aquesta eina permet al consistori la possibilitat de compartir informació immediata sobre talls de trànsit, aigua i llum, així com diferents avisos d’interès per a la ciutadania. D’altra banda, en Telegram s’han superat ja les 360 inscripcions al canal de comunicació obert pel consistori.

La regidora d’Administració Local, Lorena Zamorano destaca que “aquestos canals d’informació se sumen a altres mitjans més tradicionals, com ara la web municipal o les xarxes socials i han demostrat ser noves vies de comunicació molt ràpides i eficaces per a mantindre informada a totes les persones interessades. Es tracta, en definitiva, de noves aportacions al compromís de proximitat amb el qual aquest govern treballa de manera constant amb la ciutadania”.

L’edil afegeix que aquests canals són especialment interessants en aquestes dates, ja que permeten conèixer els horaris dels diferents actes programats per Setmana Santa o relacionats amb les Festes de Moros i Cristians, així com les incidències que aquestes activitats puguen generar en el trànsit.