El músic valencià Néstor Mir va delectar divendres passat al públic congregat en el cèntric i carismàtic parc de la Glorieta d’Alcoi. A l’ombra de l’arbreda, amb el declivi de la llum del dia, el cantautor, acompanyat dels seus músics va anar desgranant part de la seua discografia en un ambient assossegat, tranquil, com correspon a una vesprada de juliol.

Aquesta cita musical, ha sigut una de les múltiples activitats que cada setmana anima els mesos de calor a la nostra ciutat dins del programa ‘Viu l’Estiu’, que cada any organitza l’ajuntament d’Alcoi. A més ha sigut la primera de les cites musicals del cicle de concerts d’autor que ha organitzat la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, dins del programa ‘SomRiu’.

Moment del concert

Moment del concert

Moment del concert

Moment del concert

Moment del concert