Aquest mateix migdia s’ha presentat en roda de premsa el denominat ‘El Pacte del Parterre’, un acord programàtic entre PSOE i Compromís per a governar la ciutat d’Alcoi durant els pròxims quatre anys.

Un pacte, han expressat els dos compareixents, nascut des de la responsabilitat, per contrarestar les polítiques de deretes que estan segurs que vindran des del govern que s’ha plantejat per a la Comunitat Valenciana. Un acord programàtic transformador que compta amb la ciutadania i és respectuós amb la cultura i la llengua alcoiana i valenciana.

Toni Francés, del PSOE,  serà l’alcalde els quatre anys i ‘Àlex Cerradelo de Compromís serà el Vicealcalde.

Tot això amb una mà estesa cap a Guanyar Alcoi, conscients que aquest tercer partit d’esquerres serà necessari per tirar endavant algunes mesures.

EN BREU AMPLIAREM INFORMACIÓ